Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó külterületi telek Siófok

8600 Siófok

100.6 M Ft

21 999 Ft /m2

  • Telekterület:

    4573 m2

Eladó külterületi telek Siófok
1 / 3
  • Eladó külterületi telek Siófok
  • Eladó külterületi telek Siófok
  • Eladó külterületi telek Siófok
Közvetítői azonosító: TK067306-4661777
Azonosító: 594018

Paraméterek:

  • vezetékes gáz nincs
  • vezetékes víz az utcában
  • villany az utcában
  • csatorna az utcában

Leírás:

Eladó ipari telek Siófokon.Eladásra kínálok egy 4573 négyzetméteres ipari telket Siófokon, amely ideális választás gazdasági tevékenységek, logisztikai központok vagy egyéb ipari beruházások számára.Telek jellemzői:Méret: 6521 négyzetméterBesorolás: GKSZ-5 övezeti besorolásBeépítettség: Maximum 50%Építménymagasság: Maximum 10 méterKözművek:Villany, víz és csatorna: A telek előtt az utcából közvetlenül bevezethetőGksz besorolási övezet tulajdonságai:A kereskedelmi, szolgáltató gazdasági területen elhelyezhetők: Nem jelentősen zavaró hatású gazdasági tevékenységi célú épületekA gazdasági tevékenységi célú épületen belül a tulajdonos, a használó és a személyzet számára szolgáló lakások , Igazgatási és egyéb irodaépületek, Parkolóházak, üzemanyagtöltők, Sportépítmények, Vendéglátó építmények (de csak a már így kialakult tömbökben)Valamint kivételesen elhelyezhetők:Egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épületekEgyéb közösségi szórakoztató épületekLakó- és szállásépületek (de csak a már így kialakult tömbökben)Ez a telek kiváló elhelyezkedése és a könnyen bevezethető közművek miatt remek lehetőséget jelent a befektetők számára. A gazdasági övezet különböző típusú épületek elhelyezését teszi lehetővé, így sokféle üzleti tevékenység számára ideális.A telek művelési ág alól kivont terület, nem kifüggesztés köteles!Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget!Érdeklődés esetén kérem, vegye fel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken.

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Mike Mariann

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]